Cæcilie Gamsgaard Seidel

Cand.scient. i klinisk ernæring & klinisk diætist

Cæcilie er en af DiætistCentrets ekspert i Low FODMAP diet til behandling af irritabel tarm, og er medforfatter til fire kogebøger om diæten. Cæcilie besidder god erfaring i forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme hos både børn og voksne.
Cæcilie Gamsgaard Seidel

Erhvervserfaring

DiætistCentret (dec2014-)
Aleris Omsorg, Gribskov kommune (sep2014-sep2015)
Fitness Institute: underviser ved kostvejlederuddannelsen (juni2013-2015)
Diætist-enheden (nov2012-dec2014)
Privathospitalet Hamlet (marts2011-sep2015)

Uddannelse

Cand.scient. klinisk ernæring, København Universitet
FODMAP certificering, Kings College
Klinisk diætist, Suhrs Seminarium

Udgivelser og artikler

“Top trimmede tarme – Low FODMAP diet med masser af grønt”, Politikens Forlag 2017
Low FODMAP Diet – giver ro i maven 3“, Muusmans forlag 2015
“Effekter af Roux-en-Y gastric bypassoperation på kropskomposition og glukoseregulering”, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, 2014
Low FODMAP Diet – giver ro i maven 2“, Muusmans forlag 2014
Low FODMAP Diet – giver ro i maven“, Muusmans forlag 2013
Irritabel tarm og low fodmap diet“, Diætist-enheden 2013
PCOS hos kvinder i den fødedygtige alder“, Diætist-enheden 2013
“Ernæringsmæssige mangeltilstande ved gastric bypass“, Suhrs Seminarium, 2010

Cæcilie har i øjeblikket lukket for tilgang.