Om os

De kliniske diætister hos DiætistCentret er alle autoriserede af Sundhedsstyrelsen og flertallet er yderligere kandidatuddannede inden for klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Kandidatuddannelsen i klinisk ernæring tager udgangspunkt i, hvordan kosten kan bruges som helbredende medicin - dette med grundlag i den nyeste forskning. Hos DiætistCentret er du sikret den bedst mulige vejledning som bygger på den nyeste viden og tager udgangspunkt i din specifikke situation.
 • Sine Christensen

  Sine Christensen

  Sine har stor erfaring inden for mave/tarm problematikker, herunder især Low FODMAP diet, inflammatoriske tarmsygdomme, cøliaki, laktoseintolerance samt allergi. Sine er endvidere erfaren inden for antiinflammatorisk kost og kost ved hormonelle ubalancer som fx PCOS. Herudover har Sine stor interesse for plantebaseret kost og kan derfor vejlede inden for vegetar- og veganerkost med fokus på at dække alle behov for næringsstoffer. Sine har erfaring med livsstilsændringer og vægttab, samt diabetes, forhøjet kolesterol og knogleskørhed.

  Læs mere
 • Louise Rostgaard Schmidt

  Louise Rostgaard Schmidt

  Louise er erfaren inden for kostvejledning ved vægttab og livsstilsændringer og lægger i sine vejledninger stor vægt på mindful-spisning og vejen til vaneændring samt de kognitive og følelsesmæssige aspekter af et vægttab. Desuden har Louise erfaring med diætbehandling af livsstilssygdomme, som hjerte-kar-sygdom, forhøjet kolesterol og diabetes.

  Læs mere
 • Cæcilie Gamsgaard Seidel

  Cæcilie Gamsgaard Seidel

  Cæcilie er en af DiætistCentrets ekspert i Low FODMAP diet til behandling af irritabel tarm, og er medforfatter til fire kogebøger om diæten. Cæcilie besidder god erfaring i forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme hos både børn og voksne.

  Læs mere
 • Sabrina Jønsson

  Sabrina Jønsson

  Sabrina er meget erfaren inden for mavetarmproblematikker som laktoseintolerance, glutenintolerance og irritabel tarm og er specialiseret i Low FODMAP diet, med uddannelse fra Kings College. Desuden har Sabrina stor erfaring med kostvejledning ved livsstilsændringer og vægttab samt forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdom. Sabrina har med sin baggrund som uddannet vanecoach stor fokus på vanens magt og vejen til varige vaneændringer.

  Læs mere