Børn & overvægt

Oplever du at dit barns vægt stiger uden at vide hvad du skal stille op?

Den korrekte kost kan stabilisere dit barns vægt og sikre de bedste betingelser for en god opvækst.

 

En stor del af de danske børn er overvægtige. Dette kan resultere i dårlig trivsel, mobning og nedsat lyst til at være fysisk aktiv. Overvægtig i barndommen kan sætte sine spor helt op i voksenalderen.

 

DiætistCenteret hjælper dig og dit barn med at sammensætte en sund og varieret dagskost der stabiliserer vægten og samtidig sikrer de bedste betingelser for en god opvækst.

 

Ring eller gå til online booking og bestil din tid allerede idag!

Vores klienter betyder alt ♥

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden