Glutenintolerance (Cøliaki)

Har du fået konstateret glutenintolerance, også kaldet cøliaki?

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe kosten an for at sikre et optimalt kostindtag?

 

Cøliaki er en kronisk tarmsygdom, hvor proteinet gluten, som findes i nogle kornsorter, ikke tåles. Overfølsomheden over for gluten påvirker tarmsystemet og giver symptomer som diarré, vægttab, træthed og ledsmerter. Ved cøliaki bør gluten helt udelukkes fra kosten, men dette kan være svært, da der kan være gluten i fødevarer, som ikke umiddelbart forbindes med de kornprodukter som gluten stammer fra. Ved cøliaki er glutenfri kost essentiel for at opnå bedring i tarmsystemet og minimere risikoen for fejlernæring.

 

DiætistCenteret hjælper dig med at sammensætte en glutenfri kost og få styr på de fødevarer, som du skal undgå.

Vores klienter betyder alt ♥

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden