Graviditetsdiabetes

Har du fået konstateret graviditets diabetes?

Den korrekte diæt kan stabilisere dit blodsukker og reducere de risici der er forbundet med graviditets diabetes.

 

Graviditets diabetes er en forbigående lidelse under graviditeten, grundet hormonelle forandringer, der kan behandles via et fornuftigt kostindtag. Kosten skal sikre et optimalt indtag af de korrekte næringsstoffer til fostervækst samt indeholde kulhydrater i en kontrolleret mængde for stabilisering af blodsukkeret.

 

DiætistCenteret hjælper dig med at sammensætte en sund og varieret dagskost der stabiliserer dit blodsukker og sikrer dit ufødte barn den optimale ernæring.

Vores klienter betyder alt ♥

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden