Laktoseintolerance

Har du fået konstateret laktoseintolerance?

Har du brug for hjælp til at indføre en laktosefri kost i din hverdag?

Laktoseintolerance er en tilstand der medfører, at mælkesukker (laktose) ikke absorberes ordentligt fra tarmen, da enzymet som nedbryder mælkesukker ikke produceres i tilstrækkeligt omfang i tarmen. Symptomerne ved laktoseintolerance er luft i maven, mavesmerter og diarre. Ved laktoseintolerance er det nødvendigt at begrænse, men ikke nødvendigvis helt undgå indtaget af laktose. En udfordring i en laktosereduceret kost kan være at få tilstrækkelig kalk, da mælkeprodukter rige på kalk ofte udelades.

DiætistCenteret hjælper dig med at sammensætte en sund og varieret laktosereduceret kost, så du er sikker på, at dine behov bliver dækket.

Vores klienter betyder alt ♥

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden