Type 2 diabetes

Lider du af type 2 diabetes og vil forbedre og stabilisere dit blodsukker via kosten?

Har du brug for vejledning i hvordan du skal gribe det an?

 

Type 2 diabetes er en lidelse der kan behandles via et fornuftigt kostindtag og en normalisering af kropsvægten. Kosten skal sikre et optimalt indtag af de korrekte næringsstoffer samt indeholde kulhydrater i en kontrolleret mængde for stabilisering af blodsukkeret.

 

DiætistCenteret hjælper dig med at sammensætte en sund og varieret dagskost der stabiliserer dit blodsukker.

Vores klienter betyder alt ♥

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden