Vægtøgning

Kæmper du med at tage på og at kunne holde vægten?

Er du samtidig i tvivl om, hvordan du skal gribe kosten an på en sund og fornuftig måde?  

 

Årsagerne til undervægt kan være mange, men appetitten spiller en væsentlig rolle. At tage på i vægt er en daglig udfordring, da der skal indtages mere energi end der forbrændes. Ydermere skal kroppen tilføres de korrekte næringsstoffer for at opbygge nyt væv.

 

DiætistCenteret hjælper dig med at sammensætte en varieret dagskost. Dette sikrer dig en fornuftig og sund vægtøgning.

Vores klienter betyder alt ♥

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden