Cookie- og privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

 

Hos DiætistCentret behandles personoplysninger vdr. vores klienter til følgende

  • Kunderegistrering
  • Journalføring i klinikken
  • Fakturering og bogføring
  • Udsendelse af nyhedsbreve

 

DiætistCentret benytter følgende oplysninger

  • Navn
  • Adresse
  • e-mail
  • Telefonnummer
  • Ved journalføring benyttes endvidere helbredsoplysninger, almindelige personoplysninger og cpr.nr.

 

DiætistCentret er ansvarlige for at klienternes oplysninger behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen. Personoplysninger om klienter benyttes udelukkende internt i klinikken og videregives ikke til tredjepart.

 

Behandling af personoplysninger er til det formål at sikre en forsvarlig og korrekt journalføring, bogføring og fakturering. Dette gøres i henhold til bogføringsloven og journalføringsbekendtgørelsen om autoriserede sundhedspersonernes journalføring.

 

Personoplysninger opbevares i 10 år i henhold til journalføringsbekendtgørelsens §15, stk. 1 og efter bogføringslovens § 10, stk., 1., i 5 år fra udgang af det regnskabsår, som materialet vedrører.

 

Som klient kan du til en hver tid rette henvendelse til DiætistCentret med anmodning om indsigt i de personoplysninger DiætistCentret har om dig, gøre indsigelse mod behandling, kræve berigtigelse, sletning eller blokering af personoplysninger, som måtte være urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

 

Cookies

Vi placerer cookies, hvis du samtykker, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden