DiætistCentret i Vanløse

8 gode grunde til at vælge DiætistCentret

Skræddersyet kostplan

Få din egen personlige diætist

Boy Student

Højtuddannede kliniske diætister

Få op til 50% i tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Opnå holdbare livsstilsændringer

Slut med forbudt

Certificerede i Low FODMAP diet

Vi samarbejder med sundheds-forsikringerne

Autoriserede kliniske diætister

Hos DiætistCentret i Vanløse er du sikret den bedst mulige vejledning, som bygger på den nyeste viden og tager udgangspunkt i din specifikke situation.

Diætisterne hos DiætistCentret er alle kliniske diætister med autorisation fra sundhedsstyrelsen. Kliniske diætister beskæftiger sig med kostens indflydelse på udvikling af sygdom samt med dens betydning for at opnå vægttab.

Ud over, at diætisterne hos DiætistCentret er autoriserede af Sundhedsstyrelsen, er flertallet yderligere kandidatuddannede i klinisk ernæring fra Københavns Universitet.

Kandidatuddannelsen i klinisk ernæring tager udgangspunkt i, hvordan kosten kan bruges som helbredende medicin. Din kostvejledning hos DiætistCentret vil derfor altid være af højeste kvalitet med fundament i den nyeste forskning.

Vi kan hjælpe dig med

Vægttab og sundere livsstil

Low FODMAP diet

PCOS
(Poly Cystisk Ovarie Syndrom)

Børn & overvægt

Forhøjet kolesterol

Glutenintolerance (Cøliaki)

Graviditetsdiabetes

Laktoseintolerance

Mave-tarmproblemer

Sport & træning

Type 2 diabetes

Vægtøgning

Personlig diætist

Hos DiætistCentret har vi det princip, at intet er forbudt, hvilket betyder, at du gennem almindelig mad kan opnå de resultater du ønsker. Hos os får du tilknyttet en personlig diætist som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Sammen finder I frem til det rette forløb for dig – nogle har brug for et længerevarende forløb og andre blot få samtaler for at nå de ønskede mål.

Læs mere om vores behandlere her

Tilskud til behandlinger

Alle kliniske diætist hos DiætistCentret i Vanløse er autoriserede af sundhedsstyrelsen og du kan derfor få refunderet op imod 50% af dine behandlinger via Sygeforsikring Danmark. Desuden samarbejder DiætistCentret sundhedsforsikringerne. Har du en sundhedsforsikring og bliver du bevilget et forløb gennem dem, kan vi afregne direkte med dit forsikringsselskab. Hvorvidt du er berettiget til et diætistforløb gennem din sundhedsforsikring afhænger af din aktuelle situation. Kontakt dit forsikringsselskab for yderligere information.

Du kan booke tid online her
Scroll til toppen

COVID-19

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon.

Ønsker du af anden årsag ikke at møde op i DiætistCentrer, har du ligeledes mulighed for konsultation via video eller telefon. Du skal blot skrive, at du ønsker onlinekonsultation, i beskedfeltet når du booker din konsultation.

Hvis du er syg, viser tegn på influenza, har hovedpine, feber, ondt i halsen, tør hoste eller luftvejsinfektion i dagene op til din konsultation, må du ikke møde op i DiætistCentret. Din konsultation kan i stedet gennemføres via video eller telefon. Læs mere i bunden på booking siden